Boten te huur in IJsselmeer

Varen op het IJsselmeer

Hollandser wordt het niet! Heb je interesse om een zeil- of motorboot te huren bij Own Ship Yachtcharter en op het IJsselmeer te varen? Het IJsselmeer biedt inderdaad prachtige mogelijkheden voor zeil- en motorvakanties, met schilderachtige plaatsen langs de kust zoals Makkum, Stavoren, het mooie Lemmer en Workum. Of kies ervoor om een motorboot te huren en te varen langs Enkhuizen of Andijk en Medemblik of Den Oever, allemaal gelegen aan de Noord Hollandse IJsselmeerkust. Breng dan uiteraard ook een bezoekje aan Flevoland, om te genieten van het oude centrum van Urk en de wat grotere stad Lelystad.

Ook is het IJsselmeer uitstekend te combineren met een tocht naar de Wadden of je kunt een boot huren en heerlijk zeilen en genieten op het water in Friesland

Vaar door de sluizen in Lelystad of Enkhuizen, dan sta je al snel in verbinding met het Markermeer, waar je de oude stadjes Hoorn, Volendam en Monnickendam vindt. Met de gezellige sfeer van vroegere tijden is dit de moeite waard om een boot te huren en er doorheen te varen. Geniet daarbij van de jachthavens en de typische oudhollandse uitstraling, wanneer je op je gemak door deze oude stadjes heen slentert. Voor de geoefende zeiler of hobby schipper, is het IJsselmeer een prachtig gebied om doorheen te varen.

Als je op zoek bent naar zeil- en motorboten om te huren, zijn er verschillende mogelijkheden voor zowel kleine als grotere boten. Het huren van een boot biedt je de vrijheid om op je eigen tempo door de oude stadjes te varen en te genieten van de jachthavens met hun typisch oudhollandse uitstraling.

Mocht je specifieke vragen hebben over het huren van zeil- of motorboten bij Own Ship Yachtcharter, laat het ons dan gerust weten!