Vroegboekkorting tot 31 december tot 10% (weekend en midweek tot 5%)

Over ons We verhuren boten sinds 1993

Onze vloot

Huur een jacht bij Own Ship en ervaar de magie van een eigen schip. Beleef het en voel de vrijheid van het varen. Wij verhuren meer dan 100 jachten van particulieren en charterbedrijven.

Jouw schip

Alle jachten verkeren in perfecte staat en zijn met zorg door ons geselecteerd. We verhuren zeiljachten en motorjacht in iedere prijsklasse. Voor een heerlijk weekendje weg of een lange zeilvakantie. Liever een bemand zeil- of motorjacht? Ook dat kan. Kies je eigen schip en wij regelen de rest.

Dit doen we

Wanneer je bij ons gereserveerd hebt, stellen wij het contract op en zorgen voor de administratieve handelingen. Alles om ervoor te zorgen dat jij onbezorgd aan boord stapt. Alleen de overdracht verzorgt de verhuurder zelf. Huur je een jacht bij Own Ship, dan heb je persoonlijk contact met Gust Bekker en Herma Jeeninga. Gust is fervent botenkenner, pleziervaarder en Herma ontfermt zich over alle operationele en logistieke zaken. Zij zijn beiden eigenaar van Own Ship Yachtcharter. Samen zetten ze alle zeilen bij om jouw vaarvakantie onvergetelijk te maken!

Gust Bekker

Herma Jeeninga

Huur een jacht bij Own Ship

  • Keus uit meer dan 100 jachten
  • Met zorg geselecteerd
  • In iedere prijsklasse
  • Persoonlijke service

Contactgegevens

Telefoonnummer
+31 (0)73 6570607

E-mailadres
ownship@ownship.nl

Adres
Own Ship Yachtcharter vof
van Heeswijkstraat 4a
5262 XG Vught

KvK-nummer
83721568

BTW-nummer
NL862969438B01

IBAN-nummer
NL81 ABNA 0103631380