Boten te huur in Lelystad

BOOT HUREN IN LELYSTAD

Volop water en natuur

Een zeilboot huren vanuit Lelystad is ideaal, aangezien de stad uitkijkt over het Markermeer en de Flevopolder als achtertuin heeft. Voor liefhebbers van water en natuur is Lelystad een paradijs, want dit nieuwe stukje Nederland barst van de vaarten, bossen en natuurgebieden. De jachthavens in Lelystad bevinden zich dicht bij het stadshart. Of je nu een zeilboot of een houseboot bij Own Ship Yachtcharter wilt huren, in Lelystad ben je aan het juiste adres. Naast het varen zijn er tal van andere activiteiten te ontdekken in Lelystad.

Veel te ontdekken

In Lelystad Haven ligt het VOC-schip Batavia, dat je terugbrengt naar de tijd van het varen. Er is ook het wrak van een Romeins schip en het archeologisch maritiem depot met meer dan 20.000 voorwerpen. Beeldende kunst siert de straten, terwijl water en natuur in de woonwijken te vinden zijn. Visplaatsen, het Houtribhoekstrand bij Flevo Marina, surfplas 't Bovenwater - het is allemaal te vinden in Lelystad.

Marker Wadden

De Marker Wadden vormen een nieuw stukje Nederland, een groep natuureilanden die nieuw leven in het Markermeer brengen. Vanuit Lelystad kun je een zeilboot huren en een bezoek brengen aan dit nieuwe leefgebied voor planten, insecten, vissen en vogels. Er is een haven waar je kunt aanleggen en te voet kunt genieten van een nieuw strand, nieuwe wandelpaden en vogelkijkplekken. Ontdek het allemaal tijdens het huren van een zeilboot bij Own Ship Yachtcharter in Lelystad!