Vroegboekkorting t/m 31 december tot 5% (weekend en midweek tot 3%)

Boten te huur in Lelystad

BOOT HUREN IN LELYSTAD


Volop water en natuur

Een boot huren vanuit Lelystad is ideaal, de stad kijkt namelijk uit op het Markermeer en heeft als achtertuin de Flevopolder. Water- en natuurliefhebbers kunnen in Lelystad hun hart ophalen, want in dit nieuwe stukje Nederland wemelt het van vaarten, bossen en natuurgebieden. De jachthavens van Lelystad liggen vlakbij het stadshart. Wil je een zeilboot of een motorboot huren, dan ben je in Lelystad aan het juiste adres. Wil je naast het varen iets anders ondernemen, heeft Lelystad genoeg om te ontdekken.

Veel te ontdekken

Het VOC schip Batavia ligt in Lelystad Haven en brengt je terug naar de tijd van varen. Of anders wel het wrak van een Romeins schip of de meer dan 20.000 voorwerpen in het archeologisch maritiem depot. Beeldende kunst op straat, veel water en natuur in de woonwijken, visplaatsen, het Houtribhoekstrand bij Flevo Marina, surfplas ’t Bovenwater: Het is allemaal in Lelystad te vinden.

Marker Wadden

De Marker Wadden is een nieuw stukje Nederland, een groep natuureilanden die nieuw leven in het Markermeer brengen. Het is mogelijk om vanuit Lelystad een zeilboot te huren en een kijkje te nemen bij dit nieuwe leefgebied voor planten, insecten, vissen en vogels. Er is een haven waar je aan kan leggen en te voet kan genieten van een nieuwe strand, nieuwe wandelpaden en vogelkijkplekken.