Verzekering en uitrusting

De bootverzekering

De schepen zijn door de eigenaar/verhuurder all-risk en voor verhuur verzekerd. Het eigen risico verschilt per schip en dient u in de vorm van een waarborgsom aan de verhuurder, voor vertrek, te voldoen. U kunt contant betalen, en in het buitenland met uw creditcard. Het bedrag wordt door de verhuurder aan u terugbetaald wanneer u het schip aan het einde van de huurperiode op tijd en in goede staat terugbrengt.

Uitrusting

De schepen zijn uitgerust voor het aantal personen dat staat aangegeven (inclusief reddingsvesten). U dient zelf te zorgen voor beddegoed, handdoeken, theedoeken en proviand (tenzij anders vermeld). per schip is aangegeven over welke specifieke uitrusting het beschikt. Hiervoor dient soms extra te worden betaald. Wanneer u deze extra uitrusting wenst kunt u dit op het reserveringsformulier aangeven. Indien u dit wenst kan OWN SHIP u een uitgebreide inventarislijst en technische specificatie van het schip doen toekomen.

Uw verzekering

Het is belangrijk uzelf en uw reisgenoten voor en tijdens uw vakantie goed te verzekeren.
OWN SHIP biedt u de unieke mogelijkheid bij boeking gelijktijdig een vaarvakantiepolis van UNIGARANT af te sluiten voor annulering, waarborg en gevolgschade, bagage, onvoorziene uitgaven en ongevallen. Meer informatie hierover vindt u op het reserveringsformulier.

Wilt u de Vaar Vakantie Polis meteen afsluiten? Klik dan hier (invulbare PDF). Wanneer u alle vragen volledig hebt ingevuld, kunt u het document opslaan of printen en e-mailen naar: ownship@ownship.nl.